Асистент на менаџерски тим

Нашиот тим се шири и во потрага сме на нов член кој ќе му се придружи на Иуте

Твоите предизвици:

 • Закажување и организација на состаноци и патувања на вработените во Иуте Македонија
 • Набавка на канцелариски и сите видови административни материјали
 • Одоговорен за поединечни локални поштенски пратки и деловна коресподенција (писма, меилови и сл.);
 • Контрола на канцелариски буџет
 • Деловна коресподенција на сите видови дописи, потсетувања, одлуки
 • Коресподенција со партнери, добавувачи на услуги
 • Прибирање понуди од добавувачи и партнери за разни потреби за оперативното работење на сите канцеларии, деловни простории, вработени и слично;
 • Организација и спроведување на пратки до/од експозитурите на Иуте Кредит Македонија;
 • Координација со менаџментот за активности за кои треба понуда или соработка со надворешни лица;
 • Координирање и извршување на активности за беспрекорно функционирање, организација, одржување и поправки во сите деловни простории на Иуте Македонија (кирии, режиски трошоци, поправки, и сл.);
 • Водење евиденција за влезни фактури
 • Одржување на канцелариска архива

 

Зошто да работите во Иуте ?

 • Компанијата нуди атрактивна плата и бонуси
 • Интересни, предизвикувачки работни задачи секојдневно
 • Едноставна организациска структура
 • Вреднување на индивидуалниот придонес, но и тимскиот дух во рамки на експозитурата и компанијата во целост
 • Континуирани обуки за развој
 • Редовни интересни активности и бенефиции за вработените

Потребни квалификации и способности:

 • Универзитетска диплома
 • Претходно работно искуство во канцелариско работење ќе се смета за предност
 • Напредни компјутерски вештини
 • Одлично познавање на македонски и англиски јазик
 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Тимски играч, одговорност и дискретност
 • Способност за одредување приоритети и мултитаскинг

Рок за аплицирање: 20 јули 2024

Испратете ја Вашата биографија на со назнака Асистент на менаџерски тим

Сите апликации се земаат во предвид со високо ниво на доверливост. Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата апликација за работа, давате согласнот Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на селекција на кандидати спроведен од страна на Иуте Македонија. Освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниту една друга цел ниту пак, достапни на трети лица.

 

 

Испратете го вашето CV

"(задолжително)" indicates required fields

Прикачете CV (задолжително)