Back to news

Нова Иуте експозитура во Прилеп

News

Иуте со нова експозитура во Прилеп и продолжување со реализација на планот за проширување на мрежата на експозитури ширум целата држава 

На 14ти февруари, 2024 година, Иуте ја отвори првата експозитура во Прилеп, на тој начин заокружувајќи бројка од вкупно 12 експозитури на територијата на целава држава. Истата е лоцирана во строгиот центар на градот, ќе работи од понеделник до сабота од 9 до 17 часот и истата е опремена согласно новиот бренд идентитет на Иуте.

По повод отворањето на експозитурата, Иуте подготви специјална понуда за своите корисници. До крајот на месец март 2024 година, сите клиенти кои ќе аплицираат во експозитурата или по други канали, а се со адреса на живеење во Прилеп (според лична карта), ќе може да ја искористат специјалната понуда за кеш кредит до 400.000 денари на 48 рати со 0% камата.

More in latest news See all news

Довербата на клиентите и добро поставеното корпоративно уредување, како предуслов за стабилен финтек сектор

Кога ќе се прочита или спомене називот финансиска институција, првата асоцијација е секогаш банка, и сосема оправдано, со оглед на тоа дека банките се сé уште најголеми играчи на пазарот. Меѓутоа, групата на небанкарски финансиски институции опфаќа многу повеќе компании, вклучувајќи финансиски друштва, лизинг друштва, пензиски фондови, инвестициски фондови, друштва за осигурување и останати, секојread more
Интервју

Iute Macedonia a golden partner on the annual E-commerce awards

Championing E-commerce excellence and leading the change – One click at a time As a beacon of support for e-businesses and corporate social responsibility, Iute Macedonia proudly took center stage as a golden partner of this year’s prestigious E-Commerce Awards, which brought together all like-minded people, company representatives and progressive thinkers, who also just asread more
Event

Нова Иуте експозитура во Струга

Иуте отвори уште една нова експозитура во Струга и специјална понуда за кеш кредит Од 21.02.2024, официјално се отвори и започна со работа првата експозитура на Иуте во Струга, а вкупно 13-та на територијата на Македонија. Експозитурата во Струга е третата експозитура која се отвори изминатиов месец, како дел од стратешкиот план на Иуте Македонија заread more
News