Плати подоцна

pay-now-later
Activate your cash limit and find out how much cash is waiting for you!
Флексибилни и транспарентни начини за плаќање на рати
За паметни купувачи!
Види понуди

Smart 0%

Купи сега, плати подоцна!

 • Без провизија
 • Платете до 12 рати
 • Без трошоци за одобрување
 • Потпишувате договор директно преку апликацијата
 • Брзо одобрување
 • Користете специјални понуди
 • Купувајте онлајн

Flexi

Изберете флексибилна рата!

 • Ниска месечна провизија
 • Отплата до 36 рати
 • Без трошоци за одобрување
 • Потпишувате договор директно преку апликацијата
 • Брзо одобрување
 • Користете специјални понуди
 • Купувајте онлајн