Потрошувачки кредит

КОГА, АКО НЕ СЕГА
ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ
Аплицирај веднаш!

Нашата иновативна апликација Myiute заедно со широката мрежа на банкомати ви овозможува лесен пристап и управување со вашите пари.
Му кажуваме добредојде на новото оптимизирано искуство кое ќе ви овозможи 24/7 контрола на вашите средства.

Пари на едноставен начин

Аплицирајте и управувајте со вашиот паричен кредит

 • Уживајте во понудените опции за кредит скроени според вашите потреби
 • Имајте преглед на паричниот баланс и управувајте со вашите плаќања
 • Повлекувајте пари во секое време од широката АТМ мрежа на iute

Уживајте во купувањето

 • Добијте паричен лимит за паметен шопинг
 • Купете сега – Платете подоцна на рати  (0% трошоци)
 • Платете со QR код во продажните салони со вашиот мобилен телефон
 • Искористете ги најголемите попусти од нашите продажни партнери

Како да започнете?

 • Чекор 1

  Преземете ја app

 • Чекор 2

  Аплицирајте

  Аплицирајте за кредит со пополнување на вашите податоци и добијте одобрение за кредит.

   

 • Чекор 3

  Идентификувајте се

  Следете ги инструкциите во апликацијата за да го завршите процесот на идентификација.

 • Чекор 4

  Потпишете

  Потпишете го договорот во Myiute app и уживајте во бенефитите.