Нова Иуте експозитура во Струга

Иуте отвори уште една нова експозитура во Струга и специјална понуда за кеш кредит Од 21.02.2024, официјално се отвори и започна со работа првата експозитура на Иуте во Струга, а вкупно 13-та на територијата на Македонија. Експозитурата во Струга е третата експозитура која се отвори изминатиов месец, како дел од стратешкиот план на Иуте Македонија заread more
News

Нова Иуте експозитура во Прилеп

Иуте со нова експозитура во Прилеп и продолжување со реализација на планот за проширување на мрежата на експозитури ширум целата држава  На 14ти февруари, 2024 година, Иуте ја отвори првата експозитура во Прилеп, на тој начин заокружувајќи бројка од вкупно 12 експозитури на територијата на целава држава. Истата е лоцирана во строгиот центар на градот,read more
News

Нова експозитура Велес

Iute with a new branch office in Veles and a special offer for cash credit Today, February 7, 2024, the first branch office of Iute in Veles, and the 11th in total in the territory of Macedonia, was officially opened and started working. The opening of the new branch office is part of the strategicread more
News