Шампионска понуда на телевизори

Не чекај до 90та за нов телевизор
Купи телевизор на рати со Иуте и добиј дополнителен попуст

Доживејте ново искуство во следење на натпреварите на ЕУРО 2024.

Голем избор на телевизори на едно место! Одлична понуда од широката партнерска мрежа, само со Иуте и тоа на рати. Навреме обезбедете си телевизор во посакуваната големина по супер поволни цени и дополнитени попусти доколку купите на рати со избор на една една од опциите за плаќање, Smart или Flexi

 

JVC LT-55VA3300, 55″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 55-инчен телевизор, Ultra HD Android, по одлична цена, од нашиот партнер Техномаркет, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

 

Grundig GHU 8590, 50″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 50-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Нептун, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 2000 денари.

Купи веднаш

 

 

Grundig GHU 7970 B, 55″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 55-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Нептун, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 2000 денари.

Купи веднаш

 

 

Grundig GHU 7800 B, 65″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 65-инчен Ultra HD Android телевизор по одлична цена, од нашиот партнер Нептун, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 2000 денари.

Купи веднаш

 

TCL 55P635, 55″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 55-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Сетек и платете со iute на рати.

Купи веднаш

 

TCL 65P635, 65″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 65-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Сетек, и платете со iute на рати.

Купи веднаш

 

TCL 75C645, 75″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 75-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Риверсофт, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 2000 денари.

Купи веднаш

 

TCL 55P735, 55″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 55-инчен Ultra HD Android телевизор по одлична цена, од нашиот партнер Риверсофт, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 2000 денари.

Купи веднаш

 

Rancore T-43A123V, 43″ Full HD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 43-инчен Full HD Android телевизор по одлична цена, од нашиот партнер Риверсофт, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Купи веднаш

 

Vivax 43UHD10K, 43″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 43-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Техностор, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Купи веднаш

 

Vivax 50UHD10K, 50″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 50-инчен телевизор Ultra HD Android по одлична цена, од нашиот партнер Техностор, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Купи веднаш

 

Vivax 58UHD10K, 58″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 58-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Техностор, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Купи веднаш

 

Vivax 65UHD10K, 65″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 65-инчен Ultra HD Android телевизор по одлична цена, од нашиот партнер Техностор, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Купи веднаш

 

Vivax 65UHD10K, 65″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 65-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Ултра Солар – Битола, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Vivax 58UHD10K, 58″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 58-инчен Ultra HD Android телевизор по одлична цена, од нашиот партнер Ултра Солар – Битола, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 32DF1M1T2S2A-13HD, 32″ HD Ready Android TV

Купете 32-инчен HD Ready Android телевизор по одлична цена, од нашиот партнер Чапкун Комерц – Прилеп, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 43DN4JM2T2S2A-11FHD, 43″ FULL HD Android TV

Купете 43-инчен Full HD Android телевизор по одлична цена, од нашиот партнер Чапкун Комерц – Прилеп, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 55DK5JM2T2S2A-11UHD, 55″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 55-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Чапкун Комерц – Прилеп, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 65DF4M1T2S2A-13UHD, 65″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 65-инчен Ultra HD Android телевизор по одлична цена, од нашиот партнер Чапкун Комерц – Прилеп, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Samsung UE65CU7172UXXH, 65″ UHD Smart TV

Уживајте во Европското првенство на 65-инчен телевизор Ultra HD Smart по одлична цена, од нашиот партнер Бител – Битола, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Vivax 43S61T2S2SM, 43″ Full HD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 65-инчен Full HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Џиви – Гевгелија, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 55DK5JM2T2S2A-11UHD, 55″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 55-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Џиви – Гевгелија, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 65DF4M1T2S2A-13UHD, 65″ UHD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 65-инчен Ultra HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Електромеханика – Струмица платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 43DN4JM2T2S2A-11FHD, 43″ FULL HD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 43-инчен Full HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Електромеханика – Струмица платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 43DN4JM2T2S2A-11FHD, 43″ FULL HD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 43-инчен Full HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Леникадо – Валандово платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 32DF1M1T2S2A-13HD, 32″ HD Ready Android TV

Купете 32-инчен телевизор, HD Ready Android, по одлична цена, од нашиот партнер Леникадо – Валандово, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 43DN4JM2T2S2A-11FHD, 43″ FULL HD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 43-инчен Full HD Android телевизор  по одлична цена, од нашиот партнер Жар Комерц – Богданци платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Vivax 50UHD10K, 50″ Ultra HD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 55-инчен Full HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Жар Комерц – Богданци платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 32DF1M1T2S2A-13HD, 32″ HD Ready Android TV

Купете 32-инчен HD Ready Android телевизор по одлична цена, од нашиот партнер Жар Комерц – Богданци, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

ST-32CH4300, 32″ HD Ready

Купете 32-инчен HD Ready TV по одлична цена, од нашиот партнер Алфа Ворд – Неготино, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Stela S43 D42, 43″ FULL HD TV

Уживајте во Европското првенство на 43-инчен Full HD TV по одлична цена, од нашиот партнер Филаделфија – Кочани платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Fuego 43DN4JM2T2S2A-11FHD, 43″ FULL HD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 43-инчен Full HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Интерпрогрес – Штипплатете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Fuego 32DF1M1T2S2A-13HD, 32″ FULL HD Android TV

Уживајте во Европското првенство на 32-инчен Full HD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Интерпрогрес – Штип, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Favorit 32DF1M1T2S2A-13HD, 32″ HD Ready Android TV

Купете 32-инчен HD Ready Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Интерпрогрес – Штип, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

ST-32CH4300, 32″ HD Ready

Купете 32-инчен HD Ready TV по одлична цена, од нашиот партнер Интерпрогрес – Штип, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 500 денари.

Дознај повеќе

 

Tesla 55E635SUS, 55″ UHD Android TV

Купете 55-инчен UHD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Ферџо ДООЕЛ – Битола, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Tesla 65S635BUS, 65″ UHD Android TV

Купете 65-инчен UHD Android TV по одлична цена, од нашиот партнер Ферџо ДООЕЛ – Битола, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе

 

Epson CO-FH01 FULL HD 3000AL , проектор

Уживајте во Европското првенство на платно во FULL HD по ексклузивна цена, од нашиот партнер Ферџо ДООЕЛ – Битола, платете со iute на рати и добијте дополнителен попуст од 1000 денари.

Дознај повеќе