Потрошувачки кредит

Земи потрошувачки кредит без скриени трошоци и само со лична карта
За сите мали и големи планови
Кога, ако не сега!
МКД
месеци
0 МКД/Месечно
СВТ
0 %
Провизија
0 %
Каматна стапка
0 %
Пресметката е приближна и само за демонстративни цели. Вистинската понуда може да се разликува од условите прикажани на овој калкулатор. За лична понуда, прочитајте ги Политика за приватност, Услови за аплицирање и тарифник, Општи услови и пополнете ја апликациската форма. * Репрезентативен примерок: За износ на кредит од 30.000 ден. и траење на кредитот од 12 месеци со фиксна год. каматна стапка од 14%, месечната рата изнесува 3.291 мкд. Вкупен износ на камата изнесува 2.316 ден., надоместок за одобрување на кредит 7.161 ден, СВТ 69,65%. Вкупен износ за враќање на кредитот 39.477 ден. Провизија за предвремено враќање од 0,5%, односно 1%, согласно Договорот и Општите услови.
Аплицирај

Ве молиме пополнете ги сите полиња

Внесовте погрешен ЕМБГ. Ве молиме внесете правилно

Внесовте погрешен мобилен број. Ве молиме внесете го целосно

Invalid birthdate

Аплицирај за потрошувачки кредит

Кредит без камата
Специјална понуда за нови клиенти. Потрошувачки кредит до 20.000 денари со 0% трошоци.
 • Висина на износот од 3.000 до 20.000 денари
 • Рок на отплата 2 месеци
 • Трошоци 0%
Кредит за рефинансирање
Сега е поедноставно! iute Ви нуди можност за затворање на вашите активни кредити во другите финансиски друштва со кредит за рефинансирање.
 • Висина на износот до 400.000 денари
 • Рок на отплата до 48 месеци
 • Каматна стапка 14%
kredit za penzioneri, cash kredit
Кредит за пензионери
Потрошувачки кредит за постоечки и нови клиенти до 75 години
 • Висина на износот до 400.000 денари
 • Рок на отплата до 48 месеци
 • Каматна стапка 14%

Myiute app

Управувајте со вашите финансии во секое време

 • Управувајте со вашиот кредит каде и да сте.
 • Аплицирајте за кредит онлајн 24/7.
 • Платете ги ратите без да излезете од дома.
 • Земете кредит со најдобри услови.
 • Плаќајте најниска месечна рата

 

 

Земи потрошувачки кредит без скриени трошоци до 400 000 денари на 48 рати! Аплицирај преку мобилната апликација MyIute, онлајн или со повик на контакт тел. 13 333!

*Пред да аплицирате за потрошувачки кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација. За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти.

kredit