Вработување

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ ЗА ИЗВОНРЕДНО РАБОТНО ИСКУСТВО

Зошто да работите во Iute Macedonia?

 • Имаме убави, светли, пријатни канцеларии
 • Секојдневно работиме на интересни, предизвикувачки задачи. Никогаш нема досаден момент
 • Нашата динамична култура значи дека мислењето на сите е важно. Можете да придонесете и позитивно да влијаете
 • Нашиот брз раст значи дека има многу можности за напредување
 • Едноставна и рамна структура на управување
 • Вистински избор ако сакате да бидете дел од мултикултурен, разновиден тим
 • Редовни интересни активности, натпревари и поволности за вработениот

Што нудиме:

 • Атрактивна плата
 • Позитивна, динамична и охрабрувачка работна атмосфера
 • Можност за личен и професионален развој
 • Тимски придонес, настани и градење тим

Испратете ни го вашето CV на