pay-now-later
Инстант плаќања преку мобилен
Уживајте во купувањето со скенирање на QR-код во продавниците на нашите партнери

Вашето искуство во купувањето стана уште подобро и отсега можете да плаќате со QR код во продавниците на нашите најдобри партнери.

Купувате денес, а започнувате со отплата наредниот месец! Посетете го продажниот салон, скенирајте го iute QR кодот и уживајте во купувањето!

Како да платите со QR код?

  • Пронајдете го посакуваниот производ во една од партнерските продавници
  • Побарајте го на касата означеното место за скенирање QR код
  • Отворете ја Myiute, притиснете на копчето Скенирај QR код
  • Внесете ја цената на производот кој го купувате и притиснете – Продолжи
  • Уживајте во купувањето

 

Бенефити од услугата Pay Later:

  • Плаќањето е овозможено веднаш со скенирање на QR кодот.
  • Безбеден процес, без хартиени пари.
  • Одлична можност за користење на пред-одобрениот паричен лимит.
  • Едноставно и практично – овозможено преку MyiuteApp.

 

Придружете им се на илјадниците задоволни клиенти кои ги прифатија нашите услуги
и искусете ја удобноста и безбедноста  на плаќањата со услугата Pay Later.