Stani partner
Стани наш партнер!
Постигни пораст на продажбата со нас!
Стани партнер

За нашите клиенти

 • 1

  Лесно

  Ако сте веќе отидени на шопинг, можете да изберете дали сакате да купите сега, а да плаќате подоцна на рати во наредниот период. Доколку во моментот ви треба готовина – тогаш однапред одобрениот паричен лимит ви ја гарантира парична сума веднаш.

 • 2

  Бесплатно

  Активирањето на паричниот лимит е брзо и лесно – плаќате според добиениот план за отплата

   

 • 3

  Флексибилно

  Флексибилни и транспарентни начини за плаќање на рати за паметни купувачи

 • 4

  Брзо

  Плаќате само според планот за отплата 
  согласно исплатата на одобрениот кредит.

   

За партнери

1. Пораст на приходите

iute ја зголемува просечната куповна вредност до 50% и му овозможува на клиентот да донесе лесна одлука за купување.

2. Повеќе лојални клиенти

Истражувањата покажуваат дека постои поголема веројатност клиентите повторно да купуваат од трговец доколку е можно да одберат плаќање од 4-12 рати без никакви трошоци и камати.

3. Без ризик

Кредитниот ризик е 100% преземен од iute. Датумот на исплатата е предмет на договарање со партнерот според потребите на партнерот.

4. Лесна интеграција

Лесна и брза интеграција на онлајн продавница и физичка продавница.

5. Дополнителен маркетинг канал

iute помага да се промовираат понудите на нашите партнери меѓу нашите клиенти. Тоа е силна и бесплатна алатка за зголемување на продажбата.

6. Лесна и брза постапка

Едноставен начин за да може продавачот да ги комплетира договорите за кредит. Нема потреба да скенирате, печатите, испраќате и потпишувате било какви документи. Процесот е брз, а стапката на одобрување кредит е висока.

Пополнете го формуларот за соработка и за кратко ќе бидете контактирани од наша страна!