Наградна игра “Скенирај и освој”

Купувај со iute на рати и влези во игра за iPhone 15. Се што треба да направиш е да го избереш омилениот производ во салоните на нашите партнери, да го скенираш QR кодот на каса и да потврдиш плаќање на рати во Myiute апликацијата.

Избери, купувај на рати, скенирај QR код со апликацијата Myiute и играј за нов iPhone 15!

Наградната игра трае од 3.6 до 14.7.2024 година.

Дознај повеќе за наградната игра тука.