Назад кон новости

Најдобра понуда за кеш кредит

Новости

Искористете најдобра понуда досега за кеш кредит од Иуте Кредит.
Аплицирајте за потребниот кредит во секое време преку апликацијата Myiute и добијте го посакуваниот паричен износ сега, со најниска рата на пазарот. Брзо, најповолно, безбедно и сигурно.
ℹ️ Репрезентативна пресметка: За износ на кредит од 30.000 ден. и рок на враќање од 12 месеци, месечната рата изнесува само 2.926 ден.

Иуте Кредит е единствено финансиско друштво кое има своја мобилна апликација преку која корисникот на кредит може да најпрво да го потпише дигитално договорот, да дознае и да активира расположлив паричен лимит, да го следи статусот на кредитот во секое време и да добива персонализирани понуди кај трговските партнери кај кои Iute овозможува купување на рати.

Myiute е современа мобилна апликација која го прави аплицирањето за кредит брзо и едноставно, од секое место и време од денот. Сѐ што треба да направите е да ја симнете мобилната апликација од Google Play или App Store, или пак да се најавите на постоечката, да го изберете потребниот износ на кредит и рок на враќање согласно вашите потреби и да ја поднесете апликацијата. По одобрување на кредиот, паричните средства веднаш стануваат достапни за користење.

Последни вести Сите новости

Довербата на клиентите и добро поставеното корпоративно уредување, како предуслов за стабилен финтек сектор

Кога ќе се прочита или спомене називот финансиска институција, првата асоцијација е секогаш банка, и сосема оправдано, со оглед на тоа дека банките се сé уште најголеми играчи на пазарот. Меѓутоа, групата на небанкарски финансиски институции опфаќа многу повеќе компании, вклучувајќи финансиски друштва, лизинг друштва, пензиски фондови, инвестициски фондови, друштва за осигурување и останати, секојпрочитај повеќе
Интервју

Што е термински план за кредитен трансфер и како до навременото исполнување на договорните обврски?

Како компанија која континуирано вложува во едукација и финансиска писменост на клиентите, Иуте постојано ги советува своите клиенти за начините како паметно и навремено да ги реализираат своите обврски за плаќања, особено за да не дојде до непотребни доцнења кои можат дополнително финансиски да го оптеретат клиентот. Со таа намена, од особена важност е познавањетопрочитај повеќе
Новости

Воведуваме дигитална трансформација и машинско учење за да го унапредиме корисничкото искуство

Иуте веќе одамна ги постави стандардите за финтек дигитализација, трансформација, иновации и одење во чекор со пазарот и трендовите. Но колку што е важно пионерството, уште поважен е континуитетот, одржувањето и вложувањето во нови алгоритми, методи и трендови. Како компанија која цврсто се залага за одговорно, транспарентно и целосно безбедно кредитирање, Иуте Македонија од неодамнапрочитај повеќе
Интервју