Поплаки и предлози

iute е посветен на создавање на исклучително искуство во водењето на личните финансии преку надминување на очекувањата на клиентите. За да се подобриме, би сакале да го знаеме вашето лично искуство со нас и вашите размислувања за нашите услуги.

 

Ве молиме слободно контактирајте доколку:

• сте имале позитивно искуство со нас и би сакале да не известите или можеби да дадете позитивни повратни информации за некои од нашите вработени
• имате идеја за која мислите дека може да ни помогне да станеме уште подобри

• вие сте разочарани од нашите услуги или мислите дека нешто може да се подобри
• имате предлог за процесот на постапување по жалби и барања за да го подобрите вашето идно искуство

Вашиот предлог или поплака можете да ја поднесете преку:
• службата за корисници на iute на бројот 13 333
• е-пошта на и опишетевго вашиот предлог или поплака
• пополнете го и поднесете го следниов формулар

Поплаки и барања

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.