Кредит за пензионери

Потрошувачки кредит за постоечки и нови клиенти до 75 години
credit
kredit za penzioneri, cash kredit
Кредит за пензионери
Потрошувачки кредит без скриени трошоци!
МКД
месеци
0 МКД / Месечно
СВТ
0 %
Провизија
0 %
Каматна стапка
0 %
Пресметката е приближна и само за демонстративни цели. Вистинската понуда може да се разликува од условите прикажани на овој калкулатор. За лична понуда, прочитајте ги Политика за приватност, Услови за аплицирање и тарифник, Општи услови и пополнете ја апликациската форма. * Репрезентативен примерок: За износ на кредит од 30.000 ден. и траење на кредитот од 12 месеци со фиксна год. каматна стапка од 14%, месечната рата изнесува 3.291 мкд. Вкупен износ на камата изнесува 2.316 ден., надоместок за одобрување на кредит 7.161 ден, СВТ 69,65%. Вкупен износ за враќање на кредитот 39.477 ден. Провизија за предвремено враќање од 0,5%, односно 1%, согласно Договорот и Општите услови.
Аплицирај

Ве молиме пополнете ги сите полиња

Внесовте погрешен ЕМБГ. Ве молиме внесете правилно

Внесовте погрешен мобилен број. Ве молиме внесете го целосно

Invalid birthdate

Потрошувачки кредит за постоечки клиенти до 75 години

 • Максимална сума: 400 000 ден.
 • Рок на отплата: 48 месеци
 • Износот на ратата зависи од побаруваниот износ и рок на отплата.
 • Помошен кредит од дополнителни 10 000 денари е достапен во текот на отплаќањето на потрошувачките кредитите.

Потрошувачки кредит за нови клиенти до 75 години

 • Максимална сума: 200 000 ден.
 • Рок на отплата: 36 месеци
 • Износот на ратата зависи од побаруваниот износ и рок на отплата.
 • Помошен кредит од дополнителни 10 000 денари е достапен во текот на отплаќањето на потрошувачките кредитите.

Кој може да аплицира?

Сите пензионери со наполнети 75 години и 364 дена (зависно од сумата и периодот на отплата).

Документи за апликација

Лична карта и чек од пензија.

Средствата се исплаќаат на трансакциска сметка на корисникот на кредитот.

kredit za penzioneri, cash kredit

Наменски кредити

 • Кредитот може да се искористи за купување кај нашите партнери или продавници за:
 • Апарати за домаќинство, грејни тела, огрев (дрва и палети), мебел, мобилни телефони, поликлиники и клиники, стоматолошки, ординации, алати и опрема за градини, возила и опрема…
 • Апликацијата за кредит се прави на самото продажно место, по одобрувањето за кредит веднаш го подигнувате саканиот производ или ја користите услугата за која сте земале кредит.

Кој може да аплицира?

 • 75 години и 364 дена (зависно од сумата и периодот на отплата).

Документи за апликација

 • Лична карта и чек од пензија.

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.
За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти.

Аплицирај за потрошувачки кредит

Kredit, cash loan
Брз потрошувачки кредит
Земи потрошувачки кредит без скриени трошоци и само со лична карта
 • Висина на износот до 400.000 денари
 • Рок на отплата до 48 месеци
 • Каматна стапка 14%
Кредит за рефинансирање
Сега е поедноставно! iute Ви нуди можност за затворање на вашите активни кредити во другите финансиски друштва со кредит за рефинансирање.
 • Висина на износот до 400.000 денари
 • Рок на отплата до 48 месеци
 • Каматна стапка 14%