Банкарски трансфер

Кажете збогум на чекањето во редици за да извршите плаќања. Уживајте во едноставноста да управувате со сите ваши финансиски транскакции од едно место.
send-money
Испратете парични средства на семејството и пријателите, 
плаќајте сметки, купувајте во различни физички и онлајн продавници 
и имајте пристап до готовина преку нашата широка мрежа на партнерски продавници 
или преку нашите банкомати - сето тоа со апликацијата Myiute.
 • Испратете пари до други финансиски институции.
 • Отплатете ги ратите од Iute кредитот автоматски.
 • Плати сега на локациите на нашите партнери.

Како да започнеш?

Пакет 1

 • 1 трансфер неделно
 • Бонус за меѓународен трансфер

Месечна провизија 2.90€

Save 10% by choosing the yearly package for 31.90€

Try now for free

Пакет 2

 • До 5 трансфери неделно
 • Бонус за меѓународен трансфер

Месечна провизија 6.90€

Save 10% by choosing the yearly package for 31.90€

Try now for free

Пакет 3

 • До 10 трансфери неделно
 • Бонус за меѓународен трансфер

Месечна провизија 13.90€

Save 10% by choosing the yearly package for 31.90€

Try now for free
Што чекаш?

Што велат клиентите за нас?

 • Преземете ја апликацијата и изберете бесплатен пробен период
 • Пробајте ги првите трансфери бесплатно
 • Уживајте во неограничени бесплатни трансфери преку апликација
 • Добијте бесплатна виртуелна iutePay картичка
                                 Одвојте време и проверете. За понатамошна употреба само користете ја апликацијата!

Download the app for free trial