Нова експозитура Велес

Иуте со нова експозитура во Велес и специјална понуда за кеш кредит Денеска, 7ми февруари, 2024 година, официјално се отвори и започна со работа првата експозитура на Иуте во Велес, а вкупно 11-та на територијата на Македонија. Отворањето на новата експозитура е дел од стратешкиот план на Иуте Македонија за проширување на мрежата на експозитури, штопрочитај повеќе
Новости

Интервју со Владимир Ѓорѓиевски, раководител на контакт центарот во Иуте Македонија, во рамки на одделот за корисничко искуство

За потребите на клиентите, Иуте нуди сосема ново дигитално корисничко искуство За Иуте, 2024 година ќе претставува година на новитети. Преку имплементација на најнови дигитални трендови во работењето и проширување на мрежата на експозитури, корисничкото задоволство ќе се издигне на уште повисоко ниво. Во изминатите седум години, компанијата Иуте игра огромна улога во редефинирање напрочитај повеќе
Интервју

Најдобра понуда за кеш кредит

Искористете најдобра понуда досега за кеш кредит од Иуте Кредит. Аплицирајте за потребниот кредит во секое време преку апликацијата Myiute и добијте го посакуваниот паричен износ сега, со најниска рата на пазарот. Брзо, најповолно, безбедно и сигурно. ℹ️ Репрезентативна пресметка: За износ на кредит од 30.000 ден. и рок на враќање од 12 месеци, месечнатапрочитај повеќе
Новости

Иуте Кредит Македонија се ребрендира во Иуте

Компанијата Иуте Кредит Македонија, која е дел од групацијата Иуте Естонија со  седиште во Талин, официјално започна со процесот на ребрендирање по чиешто комплетирање ќе продолжи да работи под името Иуте. Ребрендирањето е дел од стратегијата на групацијата за проширување на обемот на работа и услуги на пазарот, со што покрај кредитирањето ќе се понудатпрочитај повеќе
Новости