Кредит за рефинансирање

Затворете ги вашите долгови со iute
Сега е поедноставно!
Затворете ги вашите кредити во другите финансиски друштва
МКД
месеци
0 МКД / Месечно
СВТ
0 %
Провизија
0 %
Каматна стапка
0 %
Пресметката е приближна и само за демонстративни цели. Вистинската понуда може да се разликува од условите прикажани на овој калкулатор. За лична понуда, прочитајте ги Политика за приватност, Услови за аплицирање и тарифник, Општи услови и пополнете ја апликациската форма. * Репрезентативен примерок: За износ на кредит од 30.000 ден. и траење на кредитот од 12 месеци со фиксна год. каматна стапка од 14%, месечната рата изнесува 3.291 мкд. Вкупен износ на камата изнесува 2.316 ден., надоместок за одобрување на кредит 7.161 ден, СВТ 69,65%. Вкупен износ за враќање на кредитот 39.477 ден. Провизија за предвремено враќање од 0,5%, односно 1%, согласно Договорот и Општите услови.
Аплицирај

Ве молиме пополнете ги сите полиња

Внесовте погрешен ЕМБГ. Ве молиме внесете правилно

Внесовте погрешен мобилен број. Ве молиме внесете го целосно

Invalid birthdate

iute Ви нуди можност за затворање на вашите активни кредити во другите финансиски друштва со кредит за рефинансирање.

Сега е поедноставно!

iute Ви нуди можност за затворање на вашите активни кредити во другите финансиски друштва со кредит за рефинансирање.

Зошто да аплицирате кај нас?

 • Одобруваме повисоки суми.
 • Поголем број на месеци за отплата на кредитот.
 • Пониски трошоци за кредит.
 • Пониска месечна рата.
 • Отпис на дел од трошоците доколку кредитот се врати пред време.
 • Брза апликација, уште побрзо одобрување.
 • Апликација само со лична карта.
 • Без скриени трошоци.
 • Услуга 24/7

Кој може да аплицира?

 • Секој што има активен кредит во друга финансиска институција.
 • Вработен, пензионер или хонорарец.

Средствата се исплаќаат онаму кадешто Ви се најпотребни – на вашата трансакциска сметка или пак директно во друга финансиска институција.

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.
За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти.

Аплицирај за потрошувачки кредит

Kredit, cash loan
Брз кеш кредит
Земи потрошувачки кредит без скриени трошоци и само со лична карта
 • Висина на износот до 400.000 денари
 • Рок на отплата до 48 месеци
 • Каматна стапка 14%
kredit za penzioneri, cash kredit
Кредит за пензионери
Потрошувачки кредит за постоечки и нови клиенти до 75 години
 • Висина на износот до 400.000 денари
 • Рок на отплата до 48 месеци
 • Каматна стапка 14%