pay-now-later
Паричен лимит
Пари достапни веднаш за шопинг или за готовина
Активирај веднаш

Зошто треба да активирате паричен лимит?

Активирај паричен лимит!

Активирај веднаш ✓

Сѐ што треба да знаете за паричниот лимит

Што е паричен лимит?

Myiute, kredit, kes kredit, online kredit, brz kredit

Паричен лимит се средства на располагање кои се веднаш достапни за користење. Можете да ги намените за шопинг или за подигнување готовина. Имате многу опции за користење на вашиот паричен лимит во iute:

 • Купете сега, а платете подоцна со Smart 0%: платете на 4 рати со 0 денари дополнителни трошоци.
 • Купете сега, а платете подоцна со Flexi: изберете ја вашата рата и плаќајте до 36 месеци.
 • Подигнете готовина: изберете го планот на отплата и подигнете пари од банкоматите на iute 24/7.

Сите горенаведени опции ќе бидат одобрени веднаш во рамките на вашиот паричен лимит!

 

Активирај веднаш ✓

Специјална понуда за нови клиенти!

 Потрошувачки кредит до 20.000 денари на 2 рати со 0% трошоци

 

Аплицирај веднаш ✓

Како да го дознаете вашиот паричен лимит?

 • 1

  Внесете ваши податоци во формата за аплицирање

   

  Активирај веднаш ✓

   

 • 2

  Преземете ја апликацијата Myiute и најавете се

   

   

 • 3

  Финализирајте го процесот на идентификација

   

 • 4

  Очекувајте повик од нашиот контакт центар

 • 5

  Користете го паричниот лимит кога ќе посакате

   

Кои се бенефитите на паричниот лимит?

Купувајте релаксирано
Дали посакувате нов смарт телефон или телевизор? Користете го пaричниот лимит за да пазарите сега, а да плаќате подоцна на рати.
Реализирано
Непредвидени ситуации
Кога ќе се појават неочекувани поправки или итни случаи во домот, од клучно значење е да имате финансиска поддршка. Паричниот лимит ви дава сигурност дека сите трошоци во рамките на вашиот лимит се покриени.
Реализирано
Итнa потребa за готовина
Ако ви треба инстант готовина за која било пригода, на пример, свадба или роденденска забава, паричниот лимит обезбедува инстантно достапни средства за вашите потреби.
Реализирано
Сакате да патувате?
Супер можност да посетите нова дестинација. Покријте ги трошоците за патување веднаш со достапниот паричен лимит.
Реализирано

Активирај паричен лимит!

Активирај веднаш ✓

Имаш прашање? Тука сме да ти помогнеме!

Ако не го најдеш тоа што го бараш, не грижи се – нашата корисничка поддршка е на само еден клик за да ти помогне со секое прашање.

Што е паричен лимит?

Паричен лимит се однапред одобрени средства за одреден клиент, кој го добива врз основа на неговиот/нејзиниот приход и кредитна историја.

Дали има некакви дополнителни трошоци?

Не, нема трошоци за креирање на паричниот лимит на клиентот. Оваа услуга е бесплатна.

Каде и како можам да го користам мојот паричен лимит?

Паричен лимит се средства на располагање кои се веднаш достапни за користење. Можете да ги намените за шопинг во партнерската мрежа на Иуте или за подигнување готовина.

Како можам да го дознаам мојот паричен лимит?

Паричниот лимит може да се види во апликацијата Myiute со едноставно пополнување на неколку основни податоци.

Што ќе се случи ако не го користам мојот паричен лимит?

Паричниот лимит ви е достапен 24/7, без трошоци, на профилот на Myiute. Доколку не го трошите немате никакви дополнителни обврски.

Како можам да го следам користењето на мојот паричен лимит и преостанатото салдо?

Користењето на паричниот лимит и преостанатото салдо може да се следат на апликацијата Myiute.

Дали има некакви ограничувања за тоа каде или што можам да купам со мојот паричен лимит?

Нема ограничување за тоа што или каде може да се купи со паричниот лимит на клиентот доколку се користи во мрежата на партнери на Иуте.